Anar a: Contingut principal »


Meteo
 • Dia
  20/09/2017
  00:33
 • Cota
  1800
 • Temperatura
  3.6ºC 3.6ºC 4.1ºC
  Actual Mínima Màxima
 • Humitat
  89%
 • Baròmetre
  1028.7mb

Idiomes

Aquestes pàgines són consultables en 6 idiomes: aranès, català, castellà, francès, anglès i portuguès.

Per veure les pàgines en un idioma concret té dues possibilitats:

1- Seleccionar l'idioma a través del web de Baqueira-Beret.

Clicqui sobre l'idioma desitjat, tanqui la finestra i actualitzi el navegador.

Per eliminar aquesta opció i tornar a navegar pel web de Baqueira-Beret amb l'idioma predefinit del navegador cliqui aquí.:
Tornar a l'idioma predefinit pel navegador

Actualitzi el navegador

2- Definir l'idioma com a preferit al navegador

Instruccions per canviar l'idioma definit en el seu navegador depenent del sistema operatiu del seu ordinador i del tipus de navegador.

WINDOWS

Explorer

Obrir el menú "Herramientas " triar "Opciones de internet " pestanya "General " clickar "Idiomas " afegir els idiomes que facin falta amb el botó "Subir " posar en primera posició l'idioma desitjat. Acceptar i actualitzar.

Firefox

Obrir el menú "Herramientas ", triar "Opciones " en "Contenido - Idiomas ", afegir els idiomes que facin falta amb el botó "Subir " posar en primera posició l'idioma desitjat. Acceptar i actualitzar.

Opera

Obrir el menú "Herramientas ", triar "Preferencias " en "General - Idiomas ", afegir els idiomes que facin falta amb el botó "Subir " posar en primera posició l'idioma desitjat. Acceptar i actualitzar.

Google Chrome

Obrir el menú "Herramientas ", triar "Opciones " en "Específicas - Fuentes y Idiomas ", afegir els idiomes que facin falta amb el botó "Subir " posar en primera posició l'idioma desitjat. Acceptar i actualitzar.

MAC OS X

Safari

Safari utilitza l'idioma predeterminat del sistema, en cas de voler utilitzar Català: Obrir "Preferencias del sistema ", triar "Internacional " en "Idiomas ", triar "Editar ", cerqui Català i marqui como seleccionat, pulse OK. Quan estigui de nou en "Idiomas " cliqui sobre Català i posar-ho a la primera posició.

Explorer

Obrir el menú "Explorer ", triar "Preferencias ", triar "Navegador de web - idiomas y tipos ", afegir els idiomes que facin falta amb el botó "Subir " posar en primera posició l'idioma desitjat. Acceptar i actualitzar.

Firefox

Obrir el menú "Firefox " triar "Preferencias ", triar "Contenido - Idiomas ", afegir els idiomes que facin falta amb el botó "Subir " posar en primera posició l'idioma desitjat. Acceptar i actualitzar.

LINUX

Firefox

Obrir el menú "Edit " triar "Preferencias ", triar "Contenido - Idiomas ", afegir els idiomes que facin falta amb el botó "Subir " posar en primera posició l'idioma desitjat. Acceptar i actualitzar.

Konqueror

El Konqueror utilitza l'idioma seleccionat al sistema operatiu. Per canviar, des del "panel de control " seleccionar l'idioma desitjat.

Aranés:

L' aranès no existeix com a idioma reconegut als navegadors, hem triat l'abreviatura "oc " (occità) per identificar-lo. S'ha d'utilitzar l'opció "afegir idiomes ", triar occità. Els textos apareixeran en català, l'aranès apareixerà a mesura que estigui disponible.


Anar a: Contingut principal » | Principi de pàgina »