Anar a: Contingut principal »


Meteo 23/02/2017, 12:13
 • Dia
  23/02/2017
  12:13
 • El temps
  oC
 • La neu
  min cm
  max cm
 • KM Pistes
  148/151
 • Remuntadors
  34/35
 • Allaus
  /5
 • Webcams

Notícies

Carnaval a Baqueira Beret amb magnífiques condicions de neu

Carnaval a Baqueira Beret amb magnífiques condicions de neu

Amb uns gruixos de neu que freguen els 2,5 metres, et proposem celebrar el Carnestoltes en les seves pistes amb molta diversió i creativitat el dissabte 25 de febrer.

Esquiar disfressat? Això és el que proposa l'estació  per al proper cap de setmana. S'ha organitzat el clàssic concurs Ski-Rally-Fotogràfic-Disfresses en el qual es pot guanyar un forfet d'un dia.

Participar és molt senzill: cal anar disfressat, amb esquís o surf de neu i tenir moltes ganes de divertir-se. Es tracta de recórrer l'estació, que es preveu estarà oberta en la seva totalitat si la meteorologia ho permet, seguint les instruccions facilitades per Baqueira. L'objectiu és descobrir les 8 balises de Carnaval on el participant ha de fer-se les fotos.

La millor manera de conèixer Baqueira Beret

La millor manera de conèixer Baqueira Beret

Amb gruixos de neu que s'acosten els 2,5 metres de neu i una previsió d'obertura total de pistes per al cap de setmana, proposem conèixer tots els racons de l'estació a través dels recorreguts senyalitzats i de tres dificultats diferents que reben el nom de "Safari".

L'estació té tres recorreguts definits com Safaris amb l'objectiu que els esquiadors descobreixin gran part de la seva extensió adaptant la dificultat de les pistes al nivell de l'esquiador. És una forma fàcil de conèixer unes pistes que, si les condicions meteorològiques ho permeten per al proper cap de setmana. es preveu estiguin obertes al 100%. Els itineraris són de diferents dificultats i discorren per gran part dels 151 km de pistes de les tres àrees: Baqueira, Beret i Bonaigua.

 

Dissabte 25 de febrer Programa especial Carnaval

Dissabte 25 de febrer Programa especial Carnaval

SKI - RALLY FOTOGRÀFIC - DISFRESSES

Disfressa't i fes-te fotos en les 8 balises de Carnaval que trobaràs en els racons més inèdits de l'estació, recull el full d'instruccions en les oficines de Ràdio Aran, a Baqueira 1500, a partir del dia 23 de febrer.

Només per disfressar -te i mostrar-nos les 8 fotos amb cadascuna de les balises de Carnaval, guanyaràs un forfet d'un dia.

Participa al concurs fotogràfic compartint la teva disfressa a les Xarxes Socials de Baqueira Beret, amb el hashtag #baqueiracarnaval i guanya dos forfets de dos dies.

16h Festa de Carnestoltes a la terrassa de les oficines de Baqueira 1500

Música, cava, xocolata i pa de pessic.

Concurs de disfresses i Repartiment de premis.

I si poses disfressat realitzant una baixada virtual, podràs guanyar unes ulleres 360º

 

* Només es puntuaran disfresses complets. Informació: 973.639.044 o carme.aliu@baqueira.es

 

Fins a 900 fondistes de totes les edats participen en la 38a Marxa Beret

Fins a 900 fondistes de totes les edats participen en la 38a Marxa Beret

La Marxa Beret uneix la seva vessant més popular amb famílies i grups d'amics, molts d'ells estrangers amb un 30% de participació, i una àmplia inscripció de joves talents locals ja que la prova era de categoria FIS i també valedora per a la Copa d'Espanya de fons del calendari RFEDI.

El diumenge 5 de febrer 900 fondistes han participat en la 38a edició de la clàssica Marxa Beret que forma part del calendari del Circuit de Llargues Distàncies Populars de la Federació Internacional d'Esquí (ML) de la Federació internacional d'Esquí (FIS) i que per primera vegada ha entrat a formar part de la Copa Espanya d'esquí de fons del calendari de la Reial Federació Espanyola d'Esports d'Hivern (RFEDI).

Baqueira Beret supera todes les expectativess en el inici d' El dorado Freeride Junior Tour

Baqueira Beret supera todes les expectativess en el inici d' El dorado Freeride Junior Tour

El cap de setmana del 28 i 29 de gener, l'estació va ser l'escenari de la primera de les quatre competicions d'Eldorado Freeride Junior.

Amb l'objectiu de conscienciar els joves participants sobre la seva seguretat i inculcar els valors i respecte per la muntanya, Eldorado Freeride Junior Tour va començar el dissabte 28 de gener amb l'organització d'una formació en seguretat en alta muntanya ineludible per a tots els 44 riders inscrits .

Durant l'esdeveniment va tenir lloc una xerrada dirigida per David Sanabria, guia de muntanya de la AEGM i tècnic esportiu d'alta Muntanya, que va explicar com usar la pala en cas d'allau, ARVA i la sonda, materials imprescindibles per a la pràctica del freeride. Durant la seva intervenció va mostrar i ensenyar com poden ser els tipus d'allaus i com actuar segons succeeixin.

Molta neu i circuits al complet per a la 38a edició de la Marxa Beret

Molta neu i circuits al complet per a la 38a edició de la Marxa Beret

El cap de setmana del 4 i 5 febrer 2017 l'estació serà la seu de la 38a edició de la marxa popular d'esquí de fons més multitudinària d'Espanya i que encara té les seves inscripcions obertes. Es disputaran les competicions en tres distàncies -10, 21 i 42 km- al llarg de tota l'amplitud que permet l'àrea des Orri fins a Montgarri gràcies a l'abundant neu.

Durant el primer cap de setmana de febrer, el Pla de Beret rebrà la 38a Marxa Beret que segueix en el calendari del Circuit de Llargues Distàncies Populars de la Federació Internacional d'Esquí (ML) de la Federació internacional d'Esquí (FIS) i per primera vegada ha entrat en a formar part de la Copa Espanya del calendari de la Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFEDI).

Cap de setmana de competicions

Cap de setmana de competicions

Aquest proper cap de setmana es celebraran diferents competicions a Baqueira Beret:

-El Dorado Freeride Junior Tour

-XIX Trofeo Memorial Montse Corominas


Anar a: Contingut principal » | Principi de pàgina »