Anar a: Contingut principal »


Meteo
 • Dia
  22/09/2017
  22:35
 • Cota
  1800
 • Temperatura
  ºC ºC ºC
  Actual Mínima Màxima
 • Humitat
  %
 • Baròmetre
  mb

Notícies

Baqueira Beret acollirà el II Trofeo AC-Hotels CAEI Másters

Baqueira Beret acollirà el II Trofeo AC-Hotels CAEI Másters

La primera cursa de la Copa d'Espanya Màsters (esquiadors de més de 30 anys) destinada tant a corredors amb llicència federativa com els de categoria Open es disputarà el cap de setmana del 14 i 15 de gener a l'Stadium de Beret.

Molts dels esquiadors que s'inscriuen en carreres de màsters són ex-corredors però també esquiadors de turisme que s'han vist seduïts o volen provar la competició. No obstant, el que més anima aquests esportistes és el gran ambient que es viu en aquests esdeveniments, tant la companyonia com la festa que s'organitza.

Per permetre a tothom experimentar el repte de la competició, aquesta cursa organitzada per la RFEDI, CAEI i AC-Hotels a Baqueira Beret té també una categoria Open, tant en el gegant dissabte com l'eslàlom de diumenge, per als esquiadors sense llicència de corredor que volen experimentar què se sent en competició.

El gegant es disputarà el dissabte 14 i s'instal·larà a la zona de meta 1 hospitality per animar l'ambient amb música, aperitiu i un sorteig de caps de setmana en allotjaments AC-Hotels de la península. L'organització. El lliurament de premis del GS es farà a les 19 H de dissabte a l'Hotel AC Baqueira de les Galeries de Ruda i s'acompanyarà l'esdeveniment d'una copa de cava ofert per la cadena hotelera. Diumenge 15 es disputarà l'eslàlom i el lliurament de premis es farà al finalitzar la cursa a la zona de meta.

Aquesta cursa de Baqueira forma part de la Copa d'Espanya Màsters juntament amb tres caps de setmana més a Navacerrada, Formigal i Sierra Nevada. Els guanyadors del circuit amb llicència tindran un ajut per a acudir a l'estiu a Casa Espanya de RFEDI a l'estació suïssa de Saas Fee per a entrenaments de pretemporada.

Com s'organitzen les categories?

La categoria de Màsters s'inicia als 30 anys i s'organitza per franges d'edats de 5 anys, i de 10 anys per a la Copa Espanya: els nascuts entre el 1985 i 1976 i successivament fins als nascuts el 1945 o anterior, majors de 70 anys.

Programa Cursa del 2n Trofeu Màster AC-Hotels CAEI es pot consultar a http://bit.ly/2jrS1hy

Inscripcions poden fer fins al 10 de gener els corredors amb llicència i fins al 12 de gener els Open mitjançant el CAEI trucant al 973.64.20.57 o enviant un correu electrònic a inscripciones@caei.es


Anar a: Contingut principal » | Principi de pàgina »