Anar a: Contingut principal »


Meteo
 • Dia
  22/09/2017
  22:36
 • Cota
  1800
 • Temperatura
  ºC ºC ºC
  Actual Mínima Màxima
 • Humitat
  %
 • Baròmetre
  mb

Notícies

Una forta nevada a Baqueira Beret com a preludi del World Snow Day

Una forta nevada a Baqueira Beret com a preludi del World Snow Day

Els 35 cm de neu nova i la nevada actual és l'escenari dels preparatius del World Snow Day o Dia Mundial de la Neu a l'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu. Proposem per al cap de setmana del 14 i 15 tota mena d'activitats d'oci a més d'ofertes especials perquè els debutants i els seus acompanyants descobreixin el plaer de l'esquí.

El diumenge 15 de gener se celebra oficialment el Dia Mundial de la Neu encara estendrem els avantatges d'aquesta promoció als caps de setmana del 14-15 i 21-22 de gener. Aquest esdeveniment, patrocinat per la Federació Internacional d'Esquí (FIS) des del 2007, neix amb l'objectiu de difondre els esports d'hivern a tot el planeta i acostar la neu als nens i les seves famílies.

Un any més, Baquera Beret se suma a aquest projecte per transmetre els beneficis de la pràctica dels esports d'hivern, la importància de gaudir d'aquests amb civisme i responsabilitat i la necessitat de conservar la entorn.

 

Ofertes i propostes per a debutants i experts

 

L'estació prepara per als caps de setmana de gener ofertes especials per a debutants i acompanyants. Entre les diferents propostes que trobaran els visitants, destaca un paquet especial d'esquí per dos caps de setmana: del 14-15 i 21-22 de gener. Aquesta promoció de dos dies, aplicable només a l'àrea de Beret, inclou classes d'esquí amb Era Escòla, en grups d'entre 8 i 10 persones, des de les 11.00 fins a les 13.00 h; lloguer de material (esquís, bastons i botes) i dinar a pistes. El preu és de 77 € per persona.

 

També es premiarà els esquiadors habituals que portin un amic debutant a la promoció, ja que el forfet diari els quedarà per 25 € amb accés a tota l'estació. Però la promoció no acaba aquí: els debutants que vulguin seguir practicant tindran l'oportunitat d'esquiar un altre cap de setmana de la temporada 2016-17 amb un forfet especial de 25 € per dia.

 

Per als esquiadors més experts, el dissabte 14 l'estació aranesa de proposar a les 18.30 h una baixada de torxes des de la cota 1800 de Baqueira fins a la cota 1500. A les 18.45 h podran degustar un cremat al bar de Baqueira 1500. Durant aquesta jornada , a més, es disputarà una cursa d'esquí en format open al stadium de Beret en la qual els participants se sentiran professionals per un dia. Hi haurà quatre categories: homes; dames; nens i nenes. Per participar en aquesta competició serà necessari inscriure prèviament.

 

Activitats per al públic familiar

 

Baqueira Beret també proposarà activitats per als més petits. Dissabte 14, de 11.00 a 13.00 h, al costat de la cafeteria de Beret, s'organitzarà un concurs de ninots de neu en el qual els nens i nenes tindran l'oportunitat de deixar volar la seva imaginació i crear el seu propi ninot.

 

La diversió, al seu torn, es traslladarà a les xarxes socials a través del concurs "World Snow Day": tots aquells visitants que comparteixin en els perfils de Baqueira seva foto més divertida dels dies 14 i 15 de gener a l'estació, gaudint d'alguna activitat del World Snow Day amb el hashtag #baqueiraworldsnowday, podran guanyar dos forfets de dos dies.

 

Reserves i inscripcions de totes les activitats: carme.aliu@baqueira.es Tel. 973.639.044


Anar a: Contingut principal » | Principi de pàgina »