Anar a: Contingut principal »


Meteo
 • Dia
  23/10/2017
  17:25
 • Cota
  1800
 • Temperatura
  8.1ºC 7.8ºC 8.3ºC
  Actual Mínima Màxima
 • Humitat
  73%
 • Baròmetre
  1029.0mb

Notícies

Carnaval a Baqueira Beret amb magnífiques condicions de neu

Carnaval a Baqueira Beret amb magnífiques condicions de neu

Amb uns gruixos de neu que freguen els 2,5 metres, et proposem celebrar el Carnestoltes en les seves pistes amb molta diversió i creativitat el dissabte 25 de febrer.

Esquiar disfressat? Això és el que proposa l'estació  per al proper cap de setmana. S'ha organitzat el clàssic concurs Ski-Rally-Fotogràfic-Disfresses en el qual es pot guanyar un forfet d'un dia.

Participar és molt senzill: cal anar disfressat, amb esquís o surf de neu i tenir moltes ganes de divertir-se. Es tracta de recórrer l'estació, que es preveu estarà oberta en la seva totalitat si la meteorologia ho permet, seguint les instruccions facilitades per Baqueira. L'objectiu és descobrir les 8 balises de Carnaval on el participant ha de fer-se les fotos.

El full de ruta es pot recollir a l'oficina de Ràdio Aran de la cota 1.500 de Baqueira a partir del 23 de febrer. Només per participar enfundat en una disfressa, que ha de ser complet ja que no val només un detall, i mostrar les 8 fotos dels llocs indicats es guanyarà un forfet de dia.

També es podrà participar en un concurs paral·lel, amb premis també en forfets, a través de les xarxes socials a la millor imatge, segons criteri dels responsables de Baqueira, compartida i etiquetada amb el hastag #baqueiracarnaval.

Festa de Carnaval a la tarda

A partir de les 16 h de dissabte a la terrassa de les oficines de Baqueira 1500 se celebrarà una festa amb música, cava, xocolata calenta i pa de pessic. Serà el moment on es durà a terme el concurs de les millors disfresses i el repartiment de premis. A més, els que vulguin posar disfressats fent una baixada virtual podran guanyar unes ulleres 360º.

Informació: 973.639.044 o carme.aliu@baqueira.es

 

AGENDA

Concert Marlon al Baqueira Bar 1500

Música a càrrec del DJ resident Luca Feler

Dissabte 25/2 a partir de les 16 h.

 

Skicross (SX) -Snowboardcross (SBX) Cts Catalunya i Copa d'Espanya SX i SBX

Organitzat per CAEI i FLOCS.

Dissabte 25/2. Totes les categories.

Més informació: www.caei.es / www.fceh.cat

 


Anar a: Contingut principal » | Principi de pàgina »