Anar a: Contingut principal »


Meteo
 • Dia
  30/04/2017
  12:52
 • Cota
  1800
 • Temperatura
  7.1ºC 7.0ºC 7.6ºC
  Actual Mínima Màxima
 • Humitat
  48%
 • Baròmetre
  1006.3mb

Notícies

Baqueira Beret acull el Campionat d'Espanya d'esquí de fons de tècnica lliure i relleus

Baqueira Beret acull el Campionat d'Espanya d'esquí de fons de tècnica lliure i relleus

El proper cap de setmana del 25 i 26 de març, l'estació serà la seu dels Campionats d'Espanya d'esquí de fons, esdeveniment que també comptarà per a la final del circuit de Copa Espanya de fons i pel que s'han registrat més de 250 inscripcions.
 
Després de la reeixida Marxa Beret del mes de febrer, l'esquí de fons torna al més alt nivell a la Val d'Aran. Les proves dels Campionats d'Espanya es disputaran al Pla de Beret i s'han registrat més de 250 inscripcions a repartir entre la modalitat lliure i en relleus. A més, destaca la presència de l'equip nacional RFEDI d'aquesta disciplina, format per Imanol Rojo, l'aranesa Lydia Iglesias i Martí Vigo.
 
L'estació de Baqueira Beret, juntament amb la Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFEDI) i la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH) organitzen els Campionats d'Espanya d'esquí de fons el proper cap de setmana del 25 i 26 de març. Aquests campionats seran valedors per a la Copa Espanya en la que serà l'última prova puntuable i on es decidiran els nous campions del circuit.
 
Els Campionats es disputaran al Pla de Beret i, tots dos dies, la sortida i l'arribada estaran situades al costat de la pista Dera Reina. El traçat serà tècnic i està previst l'ascens per la zona de Ta Beret, així que serà un circuit amb desnivell i exigent.
 
El dissabte 25 de març es disputaran els Campionats d'Espanya FIS d'esquí de fons amb les proves de Tècnica Lliure de 10 i 5 quilòmetres per a les categories Màster, Sènior, U20 i U18 per a homes i dones. La categoria U16 competirà als 7,5 i 5 quilòmetres. Els U14 ho faran amb els 5 i 2,5 quilòmetres i els U12 a 2,5 quilòmetres. En total hi participaran 129 fondistes.
 
El diumenge 26 de març, es disputaran els relleus (3 esportistes). Per a les categories absolutes i U16, la prova serà mixta i es disputarà de la següent manera: el primer home ho farà en estil clàssic, la segona dona ho farà en estil lliure i acabarà el tercer home en estil lliure. Hi haurà un total de 126 fondistes participants.

Anar a: Contingut principal » | Principi de pàgina »