Anar a: Contingut principal »


Meteo
 • Dia
  23/10/2017
  17:24
 • Cota
  1800
 • Temperatura
  8.1ºC 7.8ºC 8.3ºC
  Actual Mínima Màxima
 • Humitat
  73%
 • Baròmetre
  1029.0mb

Notícies

130 km esquiables per Setmana Santa

130 km esquiables per Setmana Santa

L'estació estarà oberta fins el dilluns 17 d'abril amb gruixos de neu de fins a 190 cm. Amb 130 km esquiables i amb gairebé totes les instal·lacions obertes durant els dies festius, Baqueira Beret garanteix unes bones jornades d'esquí i snowboard.

Baqueira Beret proposa una Setmana Santa plena d'activitats per gaudir amb la família i amics. A més, ara, amb l'arribada de la primavera, es pot gaudir de l'estació d'una manera diferent: amb més hores de sol i més opcions per practicar activitats a l'aire lliure.

A pistes, la Setmana Santa està sent magnífica amb gruixos de neu màxims al voltant dels 190 cm a les cotes altes i fins a 130 km de pistes oberts. Els tres sectors de l'estació (Baqueira, Beret i Bonaigua) es troben oberts al públic.

Agenda d'esdeveniments per Setmana Santa

Test d'Or

Com cada any en finalitzar la temporada, Baqueira Beret convida a tots els alumnes dels cursets d'Era Escòla que s'hagin proclamat guanyadors en les carreres celebrades cada setmana a participar en la competició del Test d'Or. D'aquesta manera, els participants poden posar en pràctica tots els coneixements apresos durant la temporada i, a més, opten a guanyar molt bons premis.

La cita tindrà lloc el proper 15 d'abril de 10.15h a 11.30 h. Els nivells A i B d'esquí i snowboard competiran a la pista del Pla de Beret i els nivells C, D, E i F de les dues modalitats, a la part alta de l'Stadium de Beret.

Els primers classificats de cada categoria guanyaran un forfet de Baqueira i un curset amb Era Escòla de 5 dies per a la temporada que ve. A més, hi haurà trofeus "Test d'Or" per als 3 primers de cada categoria i sorteig sorpresa entre tots els participants en finalitzar el lliurament de premis.

Per a més informació: carme.aliu@baqueira.es / 973 63 90 00.

7è edició del Festival Pyrenades

Fins al dissabte 15 d'abril se celebra el Festival Pyrenades, que enguany arriba a la setena edició. Es tracta d'una setmana plena d'activitats gratuïtes dissenyades per a tots els públics en què es convida els participants a debatre sobre el valor cultural, paisatgístic, històric i mediambiental de la muntanya i els Pirineus. La festa tindrà lloc al Refugi Rosta de Salardú, a la Val d'Aran.

Per a més informació: www.pyrenades.es / pyrenmuseu.comunicacio@gmail.com / 651 90 15 gen

Festa final de temporada amb Moët Chandon

Dissabte 15 d'abril, Baqueira Beret celebra el final de temporada i l'arribada de la primavera de la mà de Moët Chandon. Els assistents a la festa, que serà a Orri des de les 15.00h fins a les 20.00h, podran degustar una copa de benvinguda mentre gaudeixen de la música del DJ Luca Ferrer.

A partir de les 17.30 h no es podrà baixar esquiant a la cota 1.500 de Baqueira i hi haurà autobúsos de baixada que es es podran agafar davant de les taquilles d'Orri.

Carreres socials

Aquesta Setmana Santa, Baqueira Beret serà l'escenari de cinc carreres socials organitzades pels clubs d'esquí de la vall:

Dimecres 12 d'abril: cursa social del club MAC-Ainhoa

Dijous 13 d'abril: cursa social del club COPOS

Divendres 14 d'abril: carrera Ski-Camp Era Escola

Dissabte 15 d'abril: cursa social del club CEVA

Diumenge 16 d'abril: cursa social del club CAEI

 


Anar a: Contingut principal » | Principi de pàgina »